You are currently viewing Inoutic PVC klizne stijene – Sve o njima

Inoutic PVC klizne stijene – Sve o njima

Za posebno velika balkonska vrata prikladni su sistemi Inoutic PVC kliznih stijena jer se lako i jednostavno otvaraju. Podizno-klizne stijene nisu opremljene funkcijom otvaranja na kip – prozorski se elementi otvaraju preko vodilica upuštenih u pod te tako omogućavaju prijelaz bez prepreka. Pomični krilni elementi mogu se vodoravno pomicati uz minimalan napor.

Inoutic PVC podizno-klizne stijene

Inoutic PVC podizno-klizne stijene nude maksimalnu razinu udobnosti, sigurnosti i zaštite od vremenskih uticaja. Bez velikog se napora mogu otvoriti čak i veliki elementi. Naša tehnologija podizno-kliznih stijena može se također opcijski opremiti motorom i daljinskim upravljanjem.

Podizno-klizne stijene mogu se koristiti i kod renoviranja starih objekata i kod novogradnje. Dostupni su posebno razvijeni, izuzetno niski pragovi s malom ukupnom visinom pomoću kojih se mogu realizirati i rješenja bez prepreka.

inoutic pvc klizne stijene

Izuzetno uski okvir s vidnom širinom od tek 45 mm propustit će još više svjetlosti u vaš stambeni prostor i tako omogućiti moderno stanovanje u svijetlom prostoru. Možete birati između 40 različitih boja i dekora kao
što su folije s dekorom drva, izgled metala ili moderne sive nijanse.

Vrata izgledaju odlično i kada su otvorena jer profili vrata poduzeća Inoutic PVC klizne stijene nisu dostupne samo u bijeloj, već i u odgovarajućoj smeđoj odnosno antracit boji.

ALU feal klizne stijene

Portal između vanjskog i unutrašnjeg prostora. Pruža nam zaštitu i istodobno omogućuje kontakt s vanjskim svijetom. Aluminijski profili s prekinutim termičkim mostom imaju svojstva visoke kvalitete. Čvrstoće i nosivosti, estetskog oblikovanja, a ono što ih razlikuje od ostalih profila je svojstvo toplinske izolacije.

inoutic pvc klizne stijene

Profili se sastoje iz dva dijela, koja se međusobno spajaju izolacijskim materijalom– poliamidnim štapićem širine 14mm, 22 mm, 34mm. Ovako spojeni profili u kombinaciji s odgovarajućom ispunom koriste se u slučajevima kad se moraju zadovoljiti visoki zahtjevi toplinske izolacije. Poliamid sprječava prolaz topline s unutarnjeg dijela al-profila na vanjski dio i obrnuto.

Posjetite našu web stranicu.