PVC Prozori po vašoj mjeri

Višegodišnje iskustvo na domaćem i stranom tržištu.

PVC prozori premium kvalitete

Za vas izdvajamo asortiman PVC prozora poznatih proizvođača kreiranih za dugotrajnost i sigurnost.

ARCADE 71

Profil INOUTIC ARCADE je osnovni model INOUTIC PVC profila za prozore. Sa 5 komornom tehnologijom, ukupnom debljinom 70 mm i čvrste konstrukcije, pruža zadovoljavajuću toplinsku i zvučnu izolaciju.

PRESTIGE 76

Harmonični dizajn u kombinaciji s visokom razinom funkcionalnosti, kao što su izvrsna zvučna izolacija i vrlo dobra vrijednost toplinske izolacije. U potpunosti zadovoljava najnovije zahtjeve za štednju.

EFORTE 84

Uz širinu profila od 84 mm, sa standardnom čeličnom armaturom i bez dodatnih izolacijskih elemenata, EFORTE ostvaruje optimalne Uf-vrijednosti od 0,95 W / m2K.

NL 71

Elegantan način kombiniranja arhitekture i moderne tehnologije. Sustav NL 71 savršeno je prilagođen arhitekturi nizozemskih građevinskih fasada i oduševljava svojim uskim profilom.

ELEGANT

Sustav prozorskih profila Elegant ima izvanredne osobine. Prvoklasna vrijednost toplinske izolacije Uf do 0,93 w/m2k i mala dubina profila od samo 76 mm jamče maksimalnu fleksibilnost kako za novogradnju tako i za renovacije.

Još uvijek imate pitanja?

Novosti i korisne informacije

Roletne: Sve što trebate znati

Roletne: Sve što trebate znati

Roletne su neophodna zaštita za domove, razne objekte i poslovne prostore od znatiželjnih pogleda ali i od sunca i svih…

Prednosti aluminijskih ograda

Prednosti aluminijskih ograda

Odlučili ste mjenjati ili raditi novu ogradu i pitate se koje su prednosti aluminijskih ograda? Aluminijske ograde su posebne zbog…

Renovirate baštu? Evo šta trebate imati na umu!

Renovirate baštu? Evo šta trebate imati na umu!

Da li ste odlučili da renovirate baštu ali kao i svaki put do sada ne znate odakle početi? Zašto to…

inoutic
siegenia
hoppe
iseo
dr. hahn
feal