inoutic

JEDAN OD VODEĆIH SVJETSKIH PROIZVOĐAČA PVC PROZORSKIH SUSTAVA I PROIZVODA

Deceuninck proizvodi profilne sustave od PVC-a za prozore i vrata, kao i terasne, fasadne i krovne sustave od patentiranog drvenog i plastičnog materijala Twinson, PVC-a i aluminija. Svi naši građevinski proizvodi su trajni, lako održivi i nakon upotrebe 100% reciklirajući.

siegenia

GRUPA SIEGENIA razvija rješenja koja uvode prostor u život. S inovativnim i širokim portfolijem proizvoda za moderne prozorske sisteme, vrata i udobnost. KFV Karl Fliether GmbH & Co. KG pokriva cijelo polje modernih zaključavanja za vrata. Naš cjelokupni asortiman zaokružuje SIEGENIA-AUBI Sicherheits- Service GmbH: s proizvodima i uslugama vezanim za zaštitu od provale i popravak prozora.
Izgledi za udobnost nove sobe tema su budućnosti. Prošlost nam treba da bismo mogli dizajnirati i razumno i odgovorno. Jer tradicija je idealan temelj za održivu inovaciju. Čak i ako ga prije nismo zvali “udobnost u sobi”, na tome radimo više od 100 godina. ,

hoppe

HOPPE grupa razvija, proizvodi i prodaje hardver za vrata i prozore od aluminija, mesinga, poliamida i nehrđajućeg čelika s naglaskom na uočavanje ambijenta u svim detaljima.
Kompanija je osnovana sredinom 1970-ih godina, kao lider na tržištu u svom segmentu diljem Europe, a sebe smatra liderom u kompetenciji u cijelom svijetu. Ove tvrdnje potpomažu ne samo njezin tržišni udio, već i sveobuhvatan asortiman proizvoda, njezina inovativna sposobnost, optimalni omjer koristi i cijene koji nudi i tehnološko liderstvo u aluminijskom segmentu.
Kompaniju je osnovao Friedrich Hoppe 1952. godine, HOPPE se razvio u globalno aktivnu skupinu sa sjedištem u Švicarskoj.

iseo

ISEO Serrature kompanija je osnovana 1969. godine.
Naša historija je počela sa Giuseppe Facchinnetti-evim izuzetnim poduzetničkim duhom. Počela je sa proizvodnjom brava, cilindara i katanaca u Pisogne na jezeru ISEO. Odlučio je nazvati kompaniju po tom jezeru. Do danas, nastavili smo da radimo na našim izvornim vrijednostima i da održavamo bliske veze sa našom teritorijom.

dr. hahn

Entuzijazam za savršenu tehnologiju, vrhunski dizajn i iznimnu uslugu učinio je Dr. Hahn jednim od najinovativnijih poduzeća u razvoju i proizvodnji spojnica za vrata od metalnih i plastičnih profila. Stolarije cijelog svijeta mogu biti sigurni da će im Dr. Hahn ponuditi odgovarajuće rješenje. Razne klasične, cilindrične ili skrivene spojnice u različitim tehničkim izvedbama, u mnogo boja ispunjavaju sve zahtjeve najviše kvalitete.

feal

Proizvode koje nudimo tržištu su razne vrste aluminijskih konstrukcija koje se koriste u građevinarstvu i industriji. Svoj razvoj temeljimo isključivo na stvaranju vlastitog stručnog tima koji prati svjetske trendove u projektiranju i nude kompletne serije za proizvodnju aluminijskih sustava. Aluminijski profili i sustavi svojim dizajnom mogu biti prilagođeni specifičnim potrebama klijenata u arhitekturi (fasade, prozori, vrata..) i industriji od ideje do finalizacije proizvoda.
Kvalitetu i sljedivost u proizvodnom lancu kontroliramo po normama koje nam propisuju standardi ISO 9001, te CE znak.
Vršimo stalnu kontrolu prema zahtjevima norme ISO14001:2004, koja je jamac naše brige za okoliš.
Posjedujemo certifikate ISO 3834 i 15085-2, koji nam omogućavaju izvođenje zahtjevnih zavarenih aluminijskih konstrukcija.
Svoje proizvode s površinskom zaštitom, proizvodimo sukladno certifikatima Qualicoat, Qualanod i Qualideco.

Kontaktirajte nas!

Ukoliko imate pitanja stojimo vam na raspolaganju!