Klizni prozori / Elegantan spoj unutrašnjeg i vanjskog prostora

Klizni prozori su idealan spoj unutrašnjeg prostora s vanjskim. Svojom površinom omogućuju prostranost, pa čak i u lošim vremenskim uvjetima za vrijeme zimskih mjeseci, čime priroda i vrt postaju sastavni dio svakodnevice. Tijekom lijepog vremena prozori se mogu lako i jednostavno otvoriti pomoću kliznog sustava – uključujući i prozorske elemente koji se protežu do stropa, a koji se zahvaljujući Deceuninckovoj kliznoj tehnologiji vrlo lako otvaraju.

Prednosti Deceuninckovih kliznih prozora

  • Mogući prozorski elementi koji se protežu do stropa
  • Maksimalna nepropusnost za zaštitu od vremenskih utjecaja i sigurnost
  • Visok stupanj toplinske zaštite
  • Dostupne tri vrste otvaranja
  • Slaže se s više od 40 boja iznutra i izvana

Vrste otvaranja kliznih prozora

Deceuninckovi mehanizmi kliznih prozora dostupni su u različitim vrstama otvaranja. Svaki klizni sustav nudi posebne prednosti, a ovisno o individualnim zahtjevima i potrebama, Deceuninck nudi tri varijante kliznih prozorskih sustava.

Klizni prozor s tehnologijom podizno - kliznih vrata

Klizni prozori s čak četiri elementa krila imaju mogućnost jednostavnog pomicanja i time omogućuju prekrasan panoramski pogled. Odlične vrijednosti toplinske izolacije povećavaju energetsku učinkovitost, a motorizirane verzije daljinskog upravljača olakšavaju rukovanje kliznim prozorima. Na našoj stranici proizvoda Podizno-klizna vrata pronaći ćete detaljnije informacijeKlizni prozor u varijanti vrata s ugrađenim podizno-kliznim mehanizmom.

Klizni prozor sa skladišno - kliznim sistemom

Klizni prozori sa skladišno-kliznim sistemom dostupni su s dva do četiri elementa. Ovaj klizni prozorski sistem idealan je za manje ugradnje i pregradnje s Deceuninckovim standardnim profilima. Odlikuje se izvrsnom vodonepropusnošću, odličnom toplinskom i zvučnom izolacijom te jednostavnim korištenjem. Stupanj protuprovalne zaštite moguće je nadograditi u bilo kojem trenutku. Pri svakom otvaranju, krila u u ravnini prozora mogu se pojedinačno nagnuti. Skladišno-klizne naprave mogu se ostvariti s našim sustavom EfortePrestigeArcade i NL 71 Holland.


Klizni prozor sa skladišno-kliznim sistemom

Klizni prozor s preklopno - kliznim sistemom

Ovaj sustav kliznih prozora može biti u potpunosti otvoren, bez fiksnih krilo prozora ili nosača koji ometaju pogled i izlaz prema van. Pojedini elementi vrata preklapaju se u obliku harmonike i guraju u stranu, a posebne ploče za zaključavanje omogućuju otvaranje pojedinačnih krila i preklopno-kliznih vrata koja se pričvršćuju pri svakom djelomičnom otvoru. Preklopno-klizne naprave mogu se ostvariti s našim sustavom PrestigeArcade i NL 71 Nizozemska.

Više informacija o našim kliznim prozorima možete pronaći ovdje: Preuzimanje PDF brošura.

Klizni prozori podižu vrijednost Vaše imovine, osobito tijekom renoviranja. href=””””/tipps-fenstertausch-fenstersanierung””””> S našim online prozorima i konfiguratorom boja i prozora, možete isprobati koji klizni prozori najbolje odgovaraju Vašem domu. Dovoljno je učitati sliku, prilagoditi veličinu i boju i već možete vidjeti kako novi prozor ili fasada odgovaraju Vašem životnom prostoru.


Klizni prozori kao preklopno-klizna vrata