You are currently viewing Prozorski sistem ARCADE

Prozorski sistem ARCADE

Odlikuje se jasnim, vitkim oblikom i visokim nivoom funkcionalnosti, sistem prozora Arcade nudi dubinu profila od 71 mm kako bi prozorima dao visoku stabilnost i dobru toplinsku izolaciju. Ovaj sveobuhvatni profil također omogućava graditeljima i izvođačima s ograničenim budžetom da iskoriste visokokvalitetno rješenje za suvremenu gradnju.

Dobre vrijednosti toplinske izolacije dodatno štede energiju i novac. Profili linije Arcade tehnički su dobro provjereni klasični dizajni i iznimno su popularni zbog izvrsnog omjera cijene i koristi. Svojim elegantnim izgledom ispunjavaju i zahtjevne dizajnerske zahtjeve. Arcade nudi ekonomično, dosljedno i bezvremeno rješenje za elegantne prozore i fasade.

Na raspolaganju vam je mnogo različitih boja i dizajna: Arkada je dostupna u dva različita dizajna sa kosinama od 20 ° kao klasična offset ili polu-offset okrugla verzija.
Odgovarajući ulazna vrata i podizna i klizna vrata nadopunjuju sistem.

ARCADE 71 PVC prozor

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

  • 71 mm sistem, 5 komora
  • Vrijednost izolacije cijelog prozora U w do 0,74 W/m2K
  • Polupomaknuta i pomaknuta krila, ukošena za 20 °
  • Omogućava zastakljivanje debljine do 47 mm za toplinsku ili zvučnu izolaciju
  • Vrijednost izolacije okvira Uf = 1,2 W/m2K
  • Unutarnja staklena kugla od 2 stope za poboljšanu zaštitu od provale
  • Dvije zavarene TPE brtve uokvirene
  • Zvučna izolacija do 44 dB (klasa zaštite od buke 4)
  • 40 različitih boja laminirane folije

Pouzdana toplinska izolacija kao osnova za vaš dom iz snova

Stalno rastuće cijene energije i nestašica sirovina čine izolaciju zgrade sve važnijom. Ovih dana nitko ne može priuštiti da zanemari kvalitetu prozora. S dubinom ugradnje od 71 mm i vrijednošću izolacije okvira od 1,2 W/m²K, Arcade pruža dobru toplinsku izolaciju i poznati visoki tehnički standard Deceunincka. To vam olakšava odabir pravog prozora.

PROZORI KOJI TAČNO ODGOVARAJU VAŠEM UKUSU

Koje će boje biti vaši Arkadni prozori? Postoji izbor od 40 različitih dekora. To uključuje obične boje, drvene dekore i laminate sa aluminijskim izgledom. Ono što Deceuninck prozore čini posebnim je to što postoje odgovarajući profili boje antracita za prozore u sivim tonovima. Oni vašim PVC prozorima daju izuzetno sličan izgled aluminijskim prozorima!

U ponudi E Plast imamo neprikosnoveni prozorski sistemi ARCADE, možete ga pogledati OVDJE.