You are currently viewing Elegant sistem ulaznih vrata

Elegant sistem ulaznih vrata

Dizajnerski orijentirana ulazna vrata sa minimalističkim dizajnom pretvaraju ulaz u vaš dom u istinsku privlačnost. Rabat od samo 9 mm je posebno tanak i 50 različitih boja i dekora zadovoljava sve vaše lične želje. Elegantna ulazna vrata su opciono dostupna sa ThermoFibra fiberglas tehnologijom koja osigurava da su vrata posebno stabilna, čime se eliminiše potreba za čeličnim ojačanjem, povećava toplinska izolacija i značajno smanjuje težina.

Tehničke specifikacije

 • Dubina profila krila 76 mm / 5-komorna tehnologija
 • Vrijednosti izolacije do Ud do XX W/m2K sa
 • Minimalistički dizajn s posebno elegantnim rabatima
 • Ploče prednjih vrata do 59 mm ili do 67 mm za varijantu sa ThermoFibra tehnologijom
 • Paneli se sastoje od aluminijuma, epoksidne smole ili stakla
 • Stabilna konstrukcija okvira i ekstremna otpornost na savijanje zahvaljujući čeliku za ojačanje debljine 2,0 mm
 • Dostupni uglovi profila ojačani čelikom: ojačanja uglova koji se sastoje od dijelova od livenog cinka za povećanu stabilnost i čvrstoću
 • Integrisani sistemi za zaključavanje sa više tačaka i specijalni okovi za optimalnu protivprovalnu zaštitu u skladu sa DIN-EN 1627
 • Podni prag bez prepreka prema DIN 18040
 • Visok stepen integracije u sve uobičajene tipove ulaznih vrata: jednokrilna ili dupla krila, lažni stub i stupovi, sa bočnim delom kao i sa svetlarnikom, otvaranjem prema unutra ili prema van
 • Dostupan u 50 boja kao i sa aluminijumskim poklopcem
elegant sistem ulaznih vrata

Nova tehnologija sa THERMOFIBROM

Želite li vrhunsku kombinaciju tehnologije i dizajna? ThermoFibra ojačava vrata ugrađenim neprekidnim nitima od staklenih vlakana, koji pružaju ogromnu stabilnost uz najveće vrijednosti toplinske izolacije. Čelična armatura više nije potrebna, a težina prozora može značajno smanjiti. ThermoFibra prozori i vrata se također mogu u potpunosti reciklirati. U kombinaciji s termičkim okvirom Forthex, Elegant ThermoFibra smatramo najboljim rješenjem na tržištu za vrata bez čelika. Osim toga, mogu se u potpunosti reciklirati u Deceunincu.

elegant sistem ulaznih vrata

Sigurnost i trajnost ispitivana na 20 godina korištenja

Elegantna ulazna vrata su testirana na oko 100.000 otvaranja i zatvaranja. Ovo je ekvivalentno približno 20 godina upotrebe.
I vrata će biti u upotrebi barem toliko vremena! Stabilan dizajn okvira ovih ulaznih vrata je poboljšan čeličnom armaturom debljine zida od 2,5 mm i ugaonim nosačima koji se sastoje od dijelova od livenog cinka. Ulazna vrata mogu biti opremljena i integralnim bravama na više tačaka i posebnim okovom za poboljšanu zaštitu od provale.

elegant sistem ulaznih vrata

Saznajte više o odabiru stolarije na našem blogu: 5 savjeta za izbor stolarije

Ukoliko imate pitanja i treba vam još savjeta po pitanju odabira stolarije, kontaktirajte nas na: +38763 410 044 ili putem KONTAKT FORME.