You are currently viewing Prozorski sistemi Prestige 76

Prozorski sistemi Prestige 76

Evo nekoliko korisnih informacija koje su bitne ukoliko vas zanimaju prozorski sistemi prestige 76.

Usklađeni dizajn u kombinaciji s visokim nivoom funkcionalnosti, kao što su izvrsna zvučna izolacija i vrlo dobre vrijednosti toplinske izolacije, u potpunosti zadovoljavaju najnovije zahtjeve Uredbe o uštedi energije i vrijednosti potrebne za ostvarivanje prava na finansijsku podršku KfW -a (Njemačka korporacija za zajmove za obnovu). Koristeći vrhunsku tehnologiju sa 6 komora i dubinu profila od 76 mm, možete imati koristi od velike uštede energije i značajno smanjiti troškove grijanja.

Ovaj kvalitetni proizvod dostupan je s istim visokokvalitetnim unutrašnjim radom u četiri različite varijante dizajna i širokim rasponom boja, kao i s aluminijskim poklopcima. Odgovarajuća ulazna vrata i podizna i klizna vrata su takođe dostupni za sistem Prestige.

prestige 76

Tehničke specifikacije

  • 76 mm sistem, 6 komora
  • Vrijednost izolacije cijelog prozora U w do 0,66 W/m2K
  • Dostupna su 4 različita dizajna krila
  • Prilagođava debljinu ostakljenja do 44 mm za toplinsku i zvučnu izolaciju i do 56 mm s novim sistemom Prestige classic, polu-offset

40 BOJA I DEKORA

Prestige prozori mogu se prilagoditi na potpuno individualnoj osnovi kako bi zadovoljili vaše zahtjeve i lični ukus. Na raspolaganju vam je 40 običnih boja, drvenih dekora i laminata sa bisernom teksturom ili aluminijskim izgledom. Opcionalne aluminijske obloge otvaraju neograničen izbor boja. Prozorski profili usklađeni bojama u antracitnoj ili smeđoj boji garantiraju skladan izgled čak i kada je prozor otvoren.

VRLO DOBRE IZOLACIJSKE VRIJEDNOSTI ZA SAVREMENE ZGRADSKE ZAHTJEVE

Izbor prozora može imati odlučujući utjecaj – i na račun za grijanje i na zaštitu klime. S Prestigeom možete biti sigurni u pozitivan utjecaj na oboje. Sa svojim impresivnim toplinskim vrijednostima i dubinom ugradnje od 76 mm, Prestige vam nudi ekološko i dugoročno rješenje koje odgovara najzahtjevnijim zahtjevima.
Troškovi grijanja mogu se smanjiti i do 40% ako se uporede prozori sa jednim staklom i Deceuninck prozori sa visokokvalitetnim izolacijskim ostakljenjem.

U ponudi E Plast imamo neprikosnoveni prozorski sistemi Prestige 76, možete ga pogledati OVDJE.