You are currently viewing Inoutic premium roletne – sve što trebate znati

Inoutic premium roletne – sve što trebate znati

Inoutic premium roletne moguće je u potpunosti sakriti sa fasadom. Veliki izbor kutija, profila i njihovih boja ispunit će sva vaša estetska očekivanja. Također nudimo savršenu kvalitetu pogona (gurtne, elektromotor, kurble) koji će osigurati udobnost korištenja.

Inoutic premium roletne

Podfasadne roletne odlikuje odlična toplotna izolacija. Roletne predstavljaju barijeru neželjenim gostima, a nakon djelomičnog spuštanja savršeno štite prostorije od prekomjerne sunčeve svjetlosti i grijanja.

Inoutic premium roletne

Osnovna prednost ovog modela je činjenica da se može instalirati bez povećanja prozorskih rupa i istodobno prikriti kutiju, zbog čega se postiže sjajan vizuelni efekt. Pristup eventualnim servisima se osigurava revizijskim poklopcem u donjem dijelu.

Vanjske aluminijske rolete

Različite veličine kutija, široki spektar boja i kompatibilnost sa svim prozorskim sistemima kao i za renoviranje i novogradnju: Naše vanjske Inoutic roletne pružaju jednostavan izbor bez žrtvovanja najbolje zaštite. Iskoristite jednostavno rukovanje automatom za gurtnu, kurblom ili elektromotorom, za zadržavanje topline u prostorijama pri niskim vanjskim temperaturama ili spriječavanje zagrijavanja prostorija u vrućim ljetnim danima.

Vrlo dobra toplotna izolacija pridonosi energetskoj učinkovitosti gradnje i
smanjenju troškova grijanja. Uz vanjske Inoutic roletne ne samo da postižete optimalnu toplotnu i zvučnu izolaciju, nego se i zaštićujete od provale, znatiželjnih očiju i lošeg vremena.

Inoutic premium roletne

Pri tome se vrlo jednostavno i sigurno postavlja na okvir pomoću odgovarajućeg adaptera. PVC roletna može se ugraditi kao potpuno podfasadna ili kao naknadna nadfasadna kutija. Ugradnja revizijskog poklopca bez vijaka omogućava reviziju s donje ili stražnje strane.

Posjetite našu web stranicu.